• la. touko 18th, 2024

Sisustus uima -altaan ympärillä

BySya

huhti 2, 2021

Kasvata joitain kasveja altaasi ympärillä. Etsi mielenkiintoisia pensaita, joita voisit kiertää sen ympärillä kuin pensasaita. On myös useita kukkivia kasveja, saniaisia ​​ja kaktuksia, jotka voisivat kasvaa hyvin uima -altaan ympärillä ja tehdä siitä myös mielenkiintoisen.

Lisää kauniita laattoja altaan pohjaan, kun rakennat sitä. Laatat voivat todella parantaa altaan ulkoasua. Valitse jotain sinistä; joka antaa uima -altaalle merellisen tunnelman.

Käytä oikeita huonekaluja uima -altaan ympärillä. Paju on suosittu valinta allaskalusteisiin, koska se on kevyt, kustannustehokas eikä altistu kosteudelle altaan ympärillä.

Toinen erittäin tärkeä ajatus, joka lisää uima -altaan sisustusta, on valaistus. Saatavilla on erilaisia ​​uima -altaan valoja. Ne eivät ole kovin erilaisia ​​puutarhavalaisimista, ja jos sinulla on myös puutarha, ne voivat olla näiden valojen jatke. Valot lisäävät merkittävästi uima -altaan vaikutusta öisin.

Saatavilla on monia uima -altaan koristeita. Etsi niitä verkossa. Sinulla voi olla patsaita, lintujen syötteitä ja monia muita vastaavia asioita. Tällaisen elementin lisääminen uima -altaan lähelle voi osoittautua aksentiksi.

By Sya

Vastaa