• la. touko 18th, 2024

LED Uima -altaan valot

BySya

heinä 31, 2020

LED -valot ovat saatavana värivaihtoehdoilla, joissa on erilaisia ​​tiloja, jotta altaan vesi näyttää olevan yhden värin tai useita värejä kerrallaan.

Hyvin usein LED -valaistusjärjestelmässä on eri esiasetusohjelma, jossa on erilaisia ​​värejä ja värinvaihto -esityksiä. Joten uima -altaan valaisemisen lisäksi on vaihtoehtoja, jotka tarjoavat rentouttavan ja tyylikkään valaistuksen, jotka sopivat täydellisesti illallisjuhliin tai tarjoavat rauhoittavia värejä, jotka tarjoavat mukavan romanttisen valaistustyylin.

Toinen syy siihen, miksi LED-allasvalot ovat houkuttelevampia uima-altaan omistajille kuin perinteiset allasvalot, on se, että LED-valot ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja niiden valaisimet ovat joitain ainoista ”vihreistä” tuotteista, joita voidaan käyttää uima-altaissa. Ne eivät sisällä mitään ympäristölle haitallista.

Markkinoilla on laaja valikoima LED -tekniikalla valmistettuja uima -allasvaloja. Jos allasvalo on asennettu, voit myös vaihtaa lampun tietyntyyppisiin LED -lamppuihin.

By Sya

Vastaa