• to. huhti 25th, 2024

Koristeelliset seinäkellot kaikkina vuodenaikoina

Kellot ovat muuttuneet pelkästään toiminnallisista huoneiden keskipisteiksi. Ne voivat olla eri värejä ja malleja sekä erilaisia ​​koostumuksia.

Kellot ovat muuttuneet pelkästään toiminnallisista huoneiden keskipisteiksi. Ne voivat olla eri värejä ja malleja sekä erilaisia ​​koostumuksia. Ajan ja uusien materiaalien saatavuuden myötä eri sävyisistä koristeellisista seinäkelloista tuli kuitenkin muodissa. Jotkut ovat kiillotettua puuta näyttääkseen puun eri sävyjen vaikutukset hienostuneemmin. Toisilla on kehystettyjä värejä kullan luomiseksi, ehkä antiikkiseinäkelloissa, ja toiset nyt näyttävät värejä itse kellotaulussa.

Koristeellisten seinäkellojen koostumus on kehittynyt vain metallista ja puusta muoviksi ja muiksi komposiiteiksi, joita voidaan pitää ikivanhoina seinäkelloina. Nämä uudemmat materiaalit ovat kevyempiä. Ne voidaan peittää nahalla tai muilla materiaaleilla, jotta ne sopisivat rennompaan ulkoasuun.

By Sya

Vastaa